Lagi video berkaitan skandal seks tersebar di internet yang tak lain tak bukan melibatkan pemimpin pembangkang (Pakatan Rakyat); Anwar Ibrahim. Haish, pemimpin yang seorang ni terus-terusan dikejar dengan isu skandal seks. Belum nampak garisan penamat di mana isu-isu sebegini akan tamat.

Dikatakan dah 15 tahun Datuk Seri Anwar Ibrahim dikaitkan dengan isu skandal seks! 15 tahun tu! Umur budak tingkatan tiga. Gila lama isu skandal seks ni tak habis-habis macam takde penamat hinggakan istilah-istilah yang belum patut diketahui budak-budak mentah berlegar-legar dalam pemikiran bersih mereka.

"Liwat tu apa??"
"China doll tu apa?"

Dang!!! Terkaku.


Camne korang nak jawab soalan begini? Budak innocent, rasa ingin tahu sangat tinggi. Omaigod! Korang nak jawab atau tidak? Kalau tak diberi jawapan, mereka boleh cari kat google. Nanti entah apa-apa yang mereka jumpa kat internet ni. Silap haribulan mula terjebak dengan benda-benda seks sebab terjumpa dengan laman web yang 'related' dengan perkataan yang dicari.

Kecik-kecik lagi pemikiran sudah dikotorkan secara tidak langsung. Aduhai. Cabaran sungguh hidup pada zaman sekarang ni.